Mısır Silajı - THOR optimaize
Mısır, Sorgum ve Nemli Mısır Silajlarını Optimize Edin
5 paketlik 200 g kutu.
ETKİ MEKANİZMASI:
Lactobacillus Castel: Şekerlerin laktik asite dönüşümü. pH'nın hızlı bir şekilde düşmesi (koruma için optimum seviyeye kadar). Samanın besin değerinin iyileştirilmesi.
Lactobacillus brevis: Asetik asit üretimi. Maya ve küflerin ilerlemesini engeller. Açıldıktan sonra silajın stabilitesini artırır.
Xylanase: Şekerlerin serbest bırakılmasını teşvik eder. Liflerin sindirilebilirliğini artırır. Atıkların azaltılmasına katkıda bulunur.
250.000 bakteri/Gr işlenmiş saman
Kullanımı kolay paket formatı
DOZAJ
Silaj: 200g / 50 T %35-36 MS Nemli Mısır: 200g / 25 T %70-75 MS